Grimpant pel massís del Port: 34 itineraris. Recull guanyador del IV Premi Vèrtex, convocat per la FEEC (Azimut) por Joan J. Tiron Ferré

Grimpant pel massís del Port: 34 itineraris. Recull guanyador del IV Premi Vèrtex, convocat per la FEEC (Azimut) por Joan J. Tiron Ferré

Titulo del libro: Grimpant pel massís del Port: 34 itineraris. Recull guanyador del IV Premi Vèrtex, convocat per la FEEC (Azimut)

Autor: Joan J. Tiron Ferré

Número de páginas: 192 páginas

Fecha de lanzamiento: November 1, 2004

ISBN: 8497910567

Editor: Cossetània Edicions

Joan J. Tiron Ferré con Grimpant pel massís del Port: 34 itineraris. Recull guanyador del IV Premi Vèrtex, convocat per la FEEC (Azimut)

Grimpant pel massís del Port: 34 itineraris. Recull guanyador del IV Premi Vèrtex, convocat per la FEEC (Azimut) por Joan J. Tiron Ferré fue vendido por EUR 13,50 cada copia. El libro publicado por Cossetània Edicions. Contiene 192 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El Port és un massís muntanyós format per un dels darrers estreps del Sistema Ibèric, i que es caracteritza per oferir una orografia complexa, amb un engraellat de serres, barrancs, moles, llomes i canals que fan d'aquest espai un dels més feréstecs dels Països Catalans. Aquesta guia és una barreja d'itineraris, on no podrem parlar únicament d'excursions o escalades, ni de grimpar o rapelar, sinó que en la major part de les rutes haurem d'utilitzar diferents tècniques en funció de l'orografia del terreny. No cal dir que la major part dels recorreguts que es descriuen en la guia els haurem d'afrontar amb la corda a la motxilla, o si més no un cordino d'assegurament. La distribució dels itineraris s'ha fet seguint una escala de dificultat, ordenats de menor a major complicació. Cada itinerari consta d'un comentari identificatiu, de l'explicació del recorregut, accessos, aproximació i fitxa tècnica, acompanyats, a més, quan és necessari, d'un plànol, croquis, fotografies o detalls del recorregut. A la fitxa tècnica s'indiquen els horaris, desnivells, dificultat, material i altres observacions.