Inquisició i Decadència: Orígens del genocidi lingüístic i cultural a la Catalunya del segle XVI (Inedita) por Jordi Bilbeny i Alsina

Inquisició i Decadència: Orígens del genocidi lingüístic i cultural a la Catalunya del segle XVI (Inedita) por Jordi Bilbeny i Alsina

Titulo del libro: Inquisició i Decadència: Orígens del genocidi lingüístic i cultural a la Catalunya del segle XVI (Inedita)

Autor: Jordi Bilbeny i Alsina

Número de páginas: 220 páginas

Fecha de lanzamiento: March 12, 2018

ISBN: 8494666894

Editor: Librooks Barcelona S.L.L.

Jordi Bilbeny i Alsina con Inquisició i Decadència: Orígens del genocidi lingüístic i cultural a la Catalunya del segle XVI (Inedita)

Inquisició i Decadència: Orígens del genocidi lingüístic i cultural a la Catalunya del segle XVI (Inedita) por Jordi Bilbeny i Alsina fue vendido por EUR 22,00 cada copia. El libro publicado por Librooks Barcelona S.L.L.. Contiene 220 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

A tombants dels segles xv i xvi, el català (juntament amb el llatí) era la llengua hegemònica en la producció editorial, la cultura i les lleis a les ciutats de Barcelona i València. Però, pràcticament d?un dia per l?altra, el català va desaparèixer de la producció editorial i va ésser substituït pel castellà. Què va succeir? Quin va ser el paper de la censura en aquest canvi? Es va obligar a traduir la literatura catalana? Jordi Bilbeny investiga cas per cas aquest fascinant procés històric.